m e m o r y
about bias home tag network follow +


Honey Ljoe
Friday, 23 November 2012 | Friday, November 23, 2012 | 0 comments



Assalamualaikum ! Anyong hasaeyo!

HAPPY BIRTHDAY HONEY LJOE !! MAY GOD BLESS YOU .

Brahhhhh ! Lama gila aku tak update blog ni . Bukan tak ada masa nak update tapi tak tahu nak update apa lol -,- Happy birthday Ljoe may god bless you :D 60 Second Gyu songs . Dalam MV tu ada Myungsoo aku dengan orang lain . Itu aku tak kisah tapi dia kiss perempuan tu T.T *sobs sobs sobs * . Menangis atas katil . Over gila aku lol takpe dia bukan nak sangat kis perempuan tu terpaksa dah itu kerja dia acting & singging .


Comel je kan Myungsoo aku xD . Nanti Kris , Jaehyo , Minhyuk & Eunhyuk aku nak datang memang forever aku tak dapat pergi kan . Ayah aku tak akan izin aku pergi punya lah. Aku nak minta ayah aku beli ticket untuk SuperAsiaShowcase 11 Dec akan datang ni . Sebab birthday 14 Dec so itu di kira hadiah dari ayah aku lah kan . Hmmmmm