m e m o r y
about bias home tag network follow +


Kim Myungsoo a.k.a L.kim a.k.a My Myungs
Thursday, 14 March 2013 | Thursday, March 14, 2013 | 0 comments



Assalamualaikum.


HAPPY BIRTHDAY KIM MYUNGSOO A.K.A MY MYUNG'S.


Ehem ehem... hari ni birthday abang myungs aku.Eheh... aku tak tahu trending ke tak kat twitter tu sebab laptop abah aku ni dia gelong sikit. Facebook boleh bukak tapi tak boleh chat,comment,like twitter langsung tak boleh bukak memang aku suka gila lah kan -..-' sakit gila hati aku ni. Heartbroken. Sorry Myung's aku tak boleh buat graphics kat kau sebab laptop aku rosak tak pergi repair lagi pung. Cs3, cs4, cs5 macam macam file yang aku sayang dalam tu tak tahu lah jadi macam mana nanti. Myung's nanti laptop aku dah okay aku buatkan kau graphics okay my husband? >.<'